Bedrijfs- en andere groepsuitjes organiseren waarin je samen iets doet, zijn vaak succesvol. Sportief bezig zijn, elk op eigen niveau, is de garantie voor een geslaagde activiteit.

Weleens gedacht aan een schermclinic?

Deelnemers die al eens hebben deelgenomen aan onze schermclinics zijn allemaal enthousiast. Schermen is trouwens een snelle sport. Je gebruikt je reflexen, en neemt een besluit in een split-second. Door de beschermende kleding is de sport veilig. Van sportblessures is nauwelijks sprake.

Maak daarom gebruik van een aantrekkelijk scherm-arrangement van schermvereniging Pallas.

Programma:

Om op stoom te komen krijgt u een presentatie over de schermsport en de mogelijkheden van schermen als recreatie- en wedstrijdsport. Natuurlijk laten we het hoe en waarom van de schermbeweging zien en kunt u ‘droog’ oefenen. U leert ook de basis-spelregels.

Dan komt het leukste gedeelte, namelijk de praktijk!

Onder leiding van een maître trekt u beschermende kleding aan, zet u een schermmasker op, en krijgt u een wapen. Daarna betreedt u de loper en kunt u het geleerde in de praktijk brengen.

Tijden

Tijden zijn op afspraak en afhankelijk van de beschikbaarheid van de sportzaal.

Prijzen 2016

€ 12,50 p.p. Minimum groepstarief: € 120,50 Maîtrekosten eenmalig € 50,00 per boeking. Kosten zaalhuur op aanvraag.

Inclusief

• Gebruik van wapens en beschermende kleding
  • Voorlichting over de schermsport
  • Instructie en uitleg van de basisspelregels onder leiding van een maître