Ook dit seizoen organiseren we weer een introductiecursus. Van 4 tot en met 18 februari krijgen nieuwe schermers de kans om een kennis te maken met de schermsport. Je leert in drie weken tijd uitvallen, schijnbewegingen maken, aanvallen pareren en ripostes maken. Ook is er aandacht voor tactiek en hoe je je gedraagt tijdens een wedstrijd. 

Er is op dezelfde avonden ook een aparte introductiecursus voor nieuwe rolstoelschermers. 

Klinkt februari nog wel erg ver weg? Dan hebben we dit seizoen voor het eerst ook een aantal inloopavonden gepland. Je komt dan langs tijdens een normale training en krijgt in het kort de basisbeginselen van het schermen uitgelegd en daarna kan je, als je het aandurft, ook gelijk al wat partijtjes doen tegen de andere schermers die die avond aanwezig zijn. Op die manier krijg je een beetje een idee hoe het er op een trainingsavond aan toe gaat en of schermen wat voor jou is. De inloopavonden zijn gepland op 1 oktober, 5 november en 3 december.

Interesse? Klik op 1 van de onderstaande links om je in te schrijven:
Basisschool (4-12 Jaar)
Jongeren (13-17 Jaar)
Studenten (16-25 Jaar)
Volwassenen (25-60 Jaar)

Of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.