Jeugdschermers van SV Pallas die mee (willen) doen aan wedstrijden bieden we de mogelijkheid om vaker dan 1x per week te trainen. Je kunt je daarvoor aansluiten bij Stichting Schermsport Zuidwest Nederland op dinsdagavond.

SV Pallas is, net als de andere verenigingen in de regio, te klein gebleken om zelfstandig extra wedstrijdtrainingen te organiseren. Om deze reden ligt de organisatie ervan in handen van de Stichting Schermsport Zuidwest Nederland. Deze stichting organiseert sinds 3 jaar trainingen ten behoeve van de verenigingen in de regio. Je zult op dinsdagavond dus ook regelmatig met andere wedstrijdschermers uit de regio trainen. Andere Pallas-schermers gingen je al voor. Stichting Schermsport Zuidwest Nederland organiseert daarnaast ook (t.b.v. de KNAS) de 4-daagse Kersteditie van de Nationale Trainings Stage en het Schermkamp Brabant.

Voorwaarden

  • je bent lid van SV Pallas
  • je wilt regelmatig aan schermwedstrijden meedoen namens SV Pallas
  • je bent bereid om je per halfjaar aan Stichting Schermsport Zuidwest Nederland te verbinden en bij te dragen in de kosten ervan. Voor de halfjaarperiode januari 2017 - juli 2017 zal de bijdrage in de kosten EUR 125,00 per schermer bedragen.

Tijdstip en locatie

De wedstrijdtrainingen vinden elke dinsdagavond plaats (schoolvakanties uitgezonderd) van 19.00 uur tot 21.00 uur. De locatie is in de Gemeente Moerdijk, Sportcomplex “De Borgh” te Zevenbergen, aan de IJshof nr. 1.

Lijkt je dit wat?

Inschrijven kan bij Eddy Butin Bik, die tevens oprichter en voorzitter van de Stichting Schermsport Zuidwest Nederland is. Er zijn voor SV Pallas voor het komende halfjaar voorlopig 3 plaatsen beschikbaar. Schrijf je dus snel in, want vol=vol. Adresgegevens: Stichting Schermsport Zuidwest Nederland ’t Ravelijn 19 4791 KD Klundert 06-22677824 (Eddy) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.