Hans Rompa heeft  besloten het penningmeesterschap per volgend bestuursjaar over te dragen aan iemand anders. Ben je geïnteresseerd in deze functie neem dan contact op met Hans, of één van de andere bestuursleden.

Hans Rompa coacht een groep jeugdroeiers van roeivereniging Breda van regionaal naar nationaal niveau. Dat kost heel veel tijd, en daarom heeft Hans besloten het penningmeesterschap per volgend bestuursjaar over te dragen aan iemand anders. Er is dus voldoende tijd voor een goede overdracht.

Als penningmeester beschik je over de clubkas en de pinpas van de vereniging. Je betaalt de facturen voor zaalhuur, afdrachten KNAS en overige zaken. Aan de andere kant zorg je ervoor dat de contributies netjes betaald worden. De penningmeester stuurt altijd een welkomstpakket naar nieuwe leden met daar in een welkomstbrief, een schermboekje en een contributienota. In de eerste drie maanden van het nieuwe jaar stelt de penningmeester een jaarverslag op dat tijdens de ALV wordt gepresenteerd. Een keer per maand is er een bestuursvergadering.

Voor deze functie heb je geen speciale financiële kennis nodig. Hans kan je precies uitleggen wat er moet gebeuren, en is altijd beschikbaar om te coachen als dat nodig is. Zodoende kun je ervaring opbouwen op financieel gebied, wat altijd handig is. Heb je wel financiële kennis dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.